Menu

Activiteitenpark - 2 uur

Geniet tegen een erg scherp tarief van maar liefst 4 uitdagende activiteiten op ons activiteitenpark. Wij hebben voor zowel de basisschoolleeftijd (8 t/m 12 jaar) als de middelbare schoolleeftijd (12 jaar en ouder) verschillende programma's. Elk programma bevat 4 uitdagende activiteiten op ons activiteitenpark.

Liever maatwerk? Geef dan in ons contactformulier aan naar welke activiteiten uw voorkeur naar uit gaat!

Activiteitenpark 8 t/m 12 jaar

Blaaspijpschieten is een uitdagende en leuke schietactiviteit geschikt voor deelnemers vanaf 8 jaar en ouder.
Het Challenge parcours is een leuk en uitdagend 'voetje van de vloer' parcours geschikt voor deelnemers vanaf 8 jaar en ouder.
De klimpaal is een gave en uitdagende klimactiviteit voor deelnemers vanaf 8 jaar en ouder!

Activiteitenpark 12 jaar en ouder

Handboogschieten is een leuke en uitdagende activiteit waarbij we na een inschietronde een spannende compeitie zullen houden.
Het Fun parcours is een leuk en uitdagend 'voetje van de vloer' parcours geschikt voor deelnemers vanaf 8 jaar en ouder.
Het kratstapelen is een uitdagende hoogte activiteit geschikt voor deelnemers vanaf 12 jaar en ouder!
Het sumoworstelen is een leuke en uitdagende competitie activiteit geschikt voor deelnemers vanaf 12 jaar en ouder.

Activiteitenpark - MAATWERK

de klimpaal is een uitdagende klimactiviteit geschikt voor deelnemers vanaf 8 jaar en ouder. Een veilige en uitdagende klimactiviteit!
Lukt het jou om maarliefst 12 kratten op elkaar te stapelen en hier vervolgens bovenop te gaan staan? Een uitdagende en veilige activiteit voor deelnemers vanaf 12 jaar en ouder!
Handboogschieten is een leuke en veilige activiteit voor deelnemers vanaf 8 jaar en ouder. Na een rondje inschieten zal er een spannende competitie volgen.
Blaaspijpschieten is een leuke en uitdagende activiteit voor deelnemers vanaf 8 jaar en ouder. Na een rondje inschieten zal er een spannende competitie volgen.
Sumoworstelen is een leuke en uitdagende comeptitie activiteit voor deelnemers vanaf 12 jaar en ouder. Wie wordt de 'king of the court?'
Get Him Off is een erg leuk competitiespel waarbij deelnemers elkaar van het plateau af moeten slaan. Deze activiteit is geschikt vanaf 12 jaar en ouder.
Het Challengeparcours is een leuk en uitdagend 'voetje van de vloer' parcours geschikt voor deelnemers vanaf 8 jaar en ouder.
Het Funparcours is een leuk en uitdagend 'voetje van de vloer' parcours geschikt voor deelnemers vanaf 8 jaar en ouder.

LET OP! Geef bij maatwerk duidelijk door welke 4 activiteiten u graag zou willen doen in ons activiteitenpark. Elke activiteit duurt circa 30 minuten. Bij grotere groepen splitsen we de groep op in teams van minimaal 10 en maximaal 15 deelnemers. Elke activiteit wordt volledig door onze instructeurs begeleid. Bij de hoogte activiteiten (kratstapelen en de klimpaal) vragen wij altijd assistentie van een begeleider van de groep.

Voor wie?

Deze activiteit is geschikt bevonden voor deelnemers vanaf 8 jaar en ouder zonder fysieke of mentale beperkingen. Deze activiteit is uitdagend voor jong en oud te boeken vanaf minimaal 8 deelnemers.

LET OP! Deze activiteit is alleen te boeken voor GROEPEN VANAF 8 PERSONEN. Kleinere groepen kunnen bij ons terecht voor de verhuur activiteiten (MTB / FATMAX / KICKBIKE of KANO)! Vanaf maart 2022 kunnen kleinere groepen (vanaf 2 personen) ook terecht in ons geheel nieuwe KLIMPARK!

Wat kost het?

Ons activiteitenpark is al te boeken vanaf 8 deelnemers en kost € 12,50 per persoon.

Ons 2 uur durende activiteitenpark is prima te combineren met 1 van onze wateractiviteiten (bijvoorbeeld kanovaren of vlotbouwen) of ons geheel vernieuwde KLIMPARK! Wij hebben speciale dag arrangementen samengesteld waarbij u met uw groep tegen een voordelig tarief gebruik kunt maken van meerdere activiteiten.

Offerte aanvragen

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right