VEELGESTELDE VRAGEN

* Ons klimpark en al onze verhuuractiviteiten zijn al te boeken vanaf 2 personen. Daarnaast hebben wij nog een aantal gave activiteiten welke al te reserveren zijn met kleine groepen vanaf 8 deelnemers, denk aan het overdekte bijlwerpen, onze XXL Outdoorgames en ons veelzijdige activiteitenpark.
* Zijn jullie met een grotere groep van minimaal 15 deelnemers? Dan komen jullie in aanmerking voor onze scherp geprijsde arrangementen en combinatieprogramma’s welke jullie kunnen terugvinde nonder het kopje ‘Groepen’ of ‘Arrangementen’.

Dat kan zeker, echter zijn wij wel genoodzaakt om altijd het minimum factuurbedrag door te bereken het desbetreffende programma. Willen jullie bijvoorbeeld ons activiteitenpark met 6 personen boeken? Dat kan, alleen zijn de kosten dan 8 (minimum aantal deelnemers) x de prijs per persoon.

* Wij zijn een buitensportbedrijf en helaas is het weer de enige factor waar wij geen invloed op kunnen uitoefenen. Bij regenachtig weer zal u geboekte activiteit of arrangement dan ook gewoon doorgaan. De enige voorwaarde waarop wij de activiteit kosteloos annuleren is bij gevaarlijk weer. Wij verstaan harde wind (harder dan windkracht 7) onweer of hagelbuien als gevaarlijk weer. Wij houden continu buienradar nauwlettend in de gaten.

* Jazeker! Speciaal voor slecht weer hebben wij een aantal overkappingen gebouwd! Zo kun jij bij ons altijd droog ‘Bijlwerpen’ en altijd droog ‘Handboogschieten’. Is de groep groter dan 15 personen en zijn jullie op zoek naar een weersonafhankelijk programma? Mail of bel ons en vraag naar de mogelijkheden. Voor Groepen tot 48 deelnemers kunnen wij leuke 1,5 to maximaal 2 uur durende overdekte programma’s realiseren!

* Altijd erg vervelend als een uitje, om welke reden dan ook, geannuleerd moet worden. Helaas is bij ons annuleren niet kosteloos en zijn jullie na een reservering ‘gebonden’ aan onze algemene voorwaarden. Al onze voorwaarden kunnen jullie onder aan deze pagina terugvinden onder het kopje 
‘Algemene voorwaarden’. Daarnaast hebben wij onze belangrijkste voorwaarden overzichtelijk voor jullie op papier gezet onder het kopje  ‘Reserveringsvoorwarden’. 

* Helaas doen wij niet aan restitutie bij een reservering onder welke voorwaarde dan ook. Onze belangrijkste reden om niet aan restitutie te doen is omdat er bij een reservering altijd materialen of plekken bezet gehouden worden welke vaak ‘last minute’ niet wederverkocht kunnen worden. Restitutie zal in dit geval voor ons rechtstreeks leiden tot omzetderving. Bedenk dus van te voren goed voor hoeveel personen je reserveert. 

* Bij ons kunt u op 2 verschillende manieren reserveren. Simpel en snel via onze website online een activiteit boeken of handmatig reserveren per e-mail bericht. Bij het online reserveren kunt u direct eenvoudig en snel afrekenen met I-Deal en is uw reservering direct afgerond. Bij een handmatige reservering ontvang u van ons altijd eerst een vrijblijvend voorstel. Indien u per mail akkoord gaat op dit voorstel ontvangt u van ons een reserveringsbevestiging en is uw reservering rond. Bij een handmatige reservering kunt u aan ons nog tot uiterlijk 7 dagen voor aanvang wijzigingen in het deelnemersaantal doorgeven. U zult 6 dagen voor aanvang van uw activiteit de factuur per mail van ons ontvangen. Deze dient uiterlijk 1 dag voor aanvang betaald te zijn, dit kan gewoon middels bankoverschrijving. 

Wij hanteren al erg scherpe tarieven en wij zijn van mening dat je alleen korting geeft als je standaard ’te duur’ bent. Echter willen wij grote groepen wel tegemoet komen in de prijs. Wij hanteren een erg transparant ‘kortingsbeleid’. Groepen vanaf 30 deelnemers ontvangen bij ons standaard 10 procent korting. Groepen vanaf 60 deelnemers vallen bij ons in de hoogste kortingsstaffel van 20 procent.