Menu

Klim Arrangement - 2 uur

Geniet tegen een erg scherp tarief van maar liefst 3 uitdagende klim- en klauteractiviteiten. Het onderstaande programma is geschikt voor deelnemers vanaf 8 jaar en ouder en duurt circa 2 uren. LET OP! deelnemers tussen de 8 en 12 jaar dienen begeleiders mee te nemen voor het aan en uittrekken van de klimgordels!

Liever maatwerk? Geef dan in ons contactformulier aan naar welke activiteiten uw voorkeur naar uit gaat!

Klimarrangement

de klimpaal is een uitdagende klimactiviteit geschikt voor deelnemers vanaf 8 jaar en ouder. Een veilige en uitdagende klimactiviteit!
Het Funparcours is een leuk en uitdagend 'voetje van de vloer' parcours geschikt voor deelnemers vanaf 8 jaar en ouder.
Lukt het jou om maarliefst 12 kratten op elkaar te stapelen en hier vervolgens bovenop te gaan staan? Een uitdagende en veilige activiteit voor deelnemers vanaf 12 jaar en ouder!

LET OP! Bij deelnemers tussen de 8 en 12 jaar is actieve begeleiding gewenst. Uit de praktijk blijkt dat deze groep nog moeite heeft met het zelfstandig aan en uittrekken van de klimgordels. Verstandig om met in ieder geval 2 begeleiders te komen die hierbij kunnen assisteren. Wij zetten de begeleiding vanuit de groep actief in bij onze activiteiten indien de groep groter is dan 16 deelnemers.

Voor wie?

Deze activiteit is geschikt bevonden voor deelnemers vanaf 8 jaar en ouder zonder fysieke of mentale beperkingen. Deze activiteit is uitdagend voor jong en oud te boeken vanaf minimaal 8 deelnemers.

 

LET OP! Deze activiteit is alleen te boeken voor GROEPEN VANAF 8 PERSONEN, tot groepen van MAXIMAAL 45 PERSONEN. Grotere groep? Geen probleem, combineer deze activiteit dan met ons gave KLIMPARK of met 1 van onze leuk WATERACTIVITEITEN (kanovaren of Vlotbouwen en varen) - Zie het menu 'Arrangementen'.

Wat kost het?

8   t/m 15 deelnemers - Prijs € 17,50 euro per persoon
15 t/m 30 deelnemers - Prijs € 15,50 euro per persoon
31 t/m 45 deelnemers - Prijs € 13,50 euro per persoon

Ons 2 uur durende activiteitenpark is prima te combineren met 1 van onze wateractiviteiten (bijvoorbeeld kanovaren of vlotbouwen) of ons geheel vernieuwde KLIMPARK! Wij hebben speciale dag arrangementen samengesteld waarbij u met uw groep tegen een voordelig tarief gebruik kunt maken van meerdere activiteiten, neem gerust een kijkje op onze arrangementen pagina!

Offerte aanvragen

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right