Outdoor Ommen

Minimum leeftijd

De minimum leeftijd van dit arrangement is 18 jaar.

Tijdsduur

Dit arrangement zal circa 2 tot maximaal 2,5 uur in beslag nemen.

Groepsgrootte

Dit arrangement is te boeken vanaf 15 deelnemers tot 90 deelnemers.

Prijs

De kosten van dit arrangement bedragen € 29,50 euro p.p.

Geschikt voor 18 jaar en ouder!

UitDagende proeves in meerdere teams

OOK LEUK VOOR TEAMBUILDING!

Hunting Season wordt gespeeld in 3 kampen; de voortvluchtigen, de jagers en het basiskamp.  De jagers moeten goed samenwerken met het basiskamp om de voortvluchtigen op te sporen, voordat ze kunnen ontsnappen.

De voortvluchtigen

Als voortvluchtigen doen jullie er alles aan om te verdwijnen in de omgeving en niet ontdekt te worden. Om de jagers te misleiden en onopgemerkt te blijven, moeten beslissingen in een splitsecond genomen worden. Als voortvluchtigen hebben jullie een tablet tot jullie beschikking waarmee jullie opdrachten moeten uitvoeren in de omgeving. Hoe meer opdrachten jullie goed uitvoeren, hoe meer punten jullie hebben en hoe eerder jullie het coördinaat van het ‘extraction point’ kunnen bemachtigen. Zorg dat jullie voor de jagers bij dit punt aankomen om zo de winst te behalen.

De jagers

Door goed samen te werken met het basiskamp moeten de jagers proberen de voortvluchtigen op te sporen. Jullie zijn niet in het bezit van alle noodzakelijke informatie dus zullen jullie met behulp van je eigen mobiele telefoon contact op moeten nemen met het basiskamp om sneller te kunnen schakelen. Door samen een goede strategie te bepalen zullen jullie het net rondom de voortvluchtigen sluiten.

Het basiskamp

Vanuit het basiskamp zullen de jagers op een adequate wijze worden aangestuurd. Met behulp van jullie eigen mobiele telefoon wordt er onderling communiceert. Zorg dus dat je een volle batterij hebt, want elke misser kan hierin grote gevolgen hebben voor het vangen van de voortvluchtigen.

Highlights

Hunted
Voortvluchtigen
Hunted
Jagers
Hunted
Checkpoints
Hunted
Basecamp