Outdoor Ommen

Minimum leeftijd

De minimum leeftijd van dit arrangement is 12 jaar.

Tijdsduur

Dit arrangement zal circa 2 tot maximaal 2,5 uur in beslag nemen.

Groepsgrootte

Dit arrangement is te boeken vanaf 15 deelnemers tot 90 deelnemers.

Prijs

De kosten van dit arrangement bedragen € 25,- euro p.p.

Geschikt voor jong en oud!

UitDagende Activiteiten in meerdere teams

Voor de echte fanatiekeling!

Competition Games is een arrangement welke speciaal ontwikkeld is voor de echte fanatiekelingen. De groep zal onderverdeeld worden in verschillende teams en de teams zullen het gedurende dit arrangement opnemen tegen elkaar bij 4 verschillende uitdagende activiteiten, namelijk:

Archery Tag

Elk teamlid start op zijn of haar eigen veld gewapend met een boog en 3 pijlen met stompe punten. Het doel is om zo snel mogelijk de andere teamleden uit te schakelen door deze te raken met de pijlen. Elke ‘uitgeschakelde’ deelnemer van het andere team levert jullie team een punt op!

Bijlwerpen

Wij hebben sinds kort een professionele en geheel overdekte bijlwerpbaan. Jullie gaan de strijd aan tegen onze andere teams op deze overdekte bijlwerpbaan!

Get Him Off

Gewapend met een ‘slaghalter’ probeer jij zo snel mogelijk je tegenstander van het andere team van het plateau af te slaan. De tegenstander die wint mag blijven staan totdat er uiteindelijk 1 winnaar overblijft!

Bubbelvoetbal

Ga de strijd aan tegen elkaar in mega grote opblaasbare doorzichtige ‘bubbels’. Plezier staat bij deze activiteit voorop, gegandeerd lachen :)!


Highlights

Activiteit 1
Bubbelvoetbal
Activiteiten 2
Bijlwerpen
Activiteit 3
Archery Tag
Activiteit 4
Get Him Off