Outdoor Ommen

De zomers in Nederland worden helaas natter, tevens wil Outdoor Ommen ieder jaar vernieuwen en innoveren. Vandaar dat wij deze winter besloten hebben om een professionele/geheel overkapte bijlwerpbaan te bouwen. Bijlwerpen is een trendsport welke is komen ‘overwaaien’ uit Amerika en geschikt voor deelnemers vanaf 18 jaar en ouder. Na een uitgebreide veiligheidsinstructie kan de groep ruim een uur, geheel overdekt en weersonafhankelijk, een gave bijlwerp competitie met elkaar aangaan. 

Je wilt graag inspelen op de trends en wilt weersonafhankelijk iets kunnen bieden – Bas Nijland – Eigenaar

Onze bijlwerpbaan voldoet aan de officiele wedstrijdafmetingen om deze activiteit ‘zo echt mogelijk’ aan te kunnen bieden. Op zoek naar een tof uitje met vrienden of familie waarbij u geen rekening hoeft te houden met het weer? Dan is overdekt bijlwerpen bij ons de uitkomst!

BIjlwerpen – RUIG & UITDAGEND

Bijlwerpen is een echte ‘adrenalinesport’. De kick om een bijl in een groot bord te werpen is slecht te omschrijven, maar geloof me dit is anders dan een pijltje in een bord schieten! Vroeger was bijwerpen allleen iets voor stoere mannen met lange baarden. Tegenwoordig richten we ons op een groter publiek en is elke volwassene bij ons welkom! Van bedrijfsuitje tot familiedag, van vrijgezellenfeest tot vriendenuitje.

Vroeger was bijlwerpen alleen iets voor mannen met lange baarden. Bas Nijland – Eigenaar

Ben jij op zoek naar een tof en orgineel uitje? Boek dan nu het geheel overdekte bijlwerpen bij Outdoor Ommen. Ruig, uitdagend en voor sommigen een tikkeltje lastig.

De highligt van onze nieuwste activiteit even op een ritje gezet:

  • Geheel overdekt, dus weeronafhankelijk;
  • Professionele overdekte wedstrijdbanen;
  • Geschikt vanaf 18 jaar en ouder!