Outdoor Ommen

Het naseizoen staat voor Outdoor Ommen altijd in het teken van ontwikkeling & innovatie. Ook voor aankomend seizoen voeren we weer een aantal mooie vernieuwingen/verbeteringen uit in ons Outdoorpark, te weten:

1. VASTE SUMOPLEK

Om het sumoworstelen nog leuker en veiliger te maken hebben wij dit jaar een vaste sumoplek ontwikkeld voorzien van veilige valdempende rubberen tegels. Zo kunnen wij op een verantwoorde, veilige en leuke manier het sumoworstelen blijven aanbieden!   

2. OVERDEKT BIJLWERPEN – NIEUWE ACTIVITEIT

Deze winter hebben wij hard gewerkt aan een volledig overdekte en professionele bijlwerpbaan. Ben je op zoek naar een geheel weersonafhankelijke, ruige en orginele activiteit voor jou team, familie of vrienden? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Bijlwerpen is al te reserveren vanaf 4 deelnemers en leuk en uitdagend. Wacht niet langer en boek deze activiteit nu eenvoudig en snel bij ons online! 

 

Vroeger was bijlwerpen een sport voor ruige mannen met lange baarden, tegenwoordig is bijlwerpen geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder wie het echte ‘outdoorleven’ wil ervaren!

3. OUTDOOR XXL GAMES – NIEUWE ACTIVITEIT 

Speciaal voor gemilleerde groepen hebben wij een wat laagdrempeliger arrangement ontwikkeld waar jong en oud prima aan kan deelnemen. Onze Outdoor XXL Games zijn geschikt voor jong en oud en prima te reserveren als familie uitje, vriendenuitje of laagdrempelig bedrijfuitje. De volgende activteitein bieden wij aan tijdens dit arrangement:

 

  • Can Jam, een leuk frisbee mikspel in 3-tallen;
  • Mega Jenga, welk team maakt de hoogste toren?
  • Mega 4-op een rij, bekend, maar nu in mega formaat;
  • Ladderspel, een leuk mikspel voor jong en oud.