Menu

Activiteitenpark - 2 uur

Geniet tegen een erg scherp tarief van maar liefst 4 uitdagende activiteiten op ons klimpark. U kunt een keuze maken uit maar liefst 12 verschillende activiteiten. LET OP! Bij reservering is het belangrijk dat u duidelijk uw 4 voorkeursactiviteiten aan ons doorgeeft!

Vlotbouwen & varen of kanovaren - 2 uur

Wij zitten direct aan de Regge en dat maakt Outdoor Ommen behoorlijk uniek! Tijdens dit dagporgramma kan er gekozen worden tussen vlotbouwen & varen of kanovaren.

*Vlotbouwen en varen is een echte teambuildingsactiviteit geschikt voor jong en oud! Wie bouwt het mooiste vlot welke ook nog eens 'waterwaardig' is? Plezier en teamwork staan bij deze activiteit voorop!

*Kanovaren is ook erg leuk en zeer geschikt voor grote groepen, wij hebben maar liefst 20 kayaks en 20 Canadese Kano's (3 persoons). Wilt u heerlijk genieten met uw groep van de erg mooie omgeving op het kleinste riviertje van Nederland? Dan is deze activiteit zeker een aanrader!

Voor wie?

Deze activiteit is geschikt bevonden voor deelnemers vanaf 8 jaar en ouder zonder fysieke of mentale beperkingen. Deze activiteit is uitdagend voor jong en oud te boeken vanaf minimaal 8 deelnemers. Deelnemers zonder zwemdiploma zijn verplicht bij wateractiviteiten een zwemvest te dragen.

LET OP! Deze activiteit is alleen te boeken voor GROEPEN VANAF 8 PERSONEN. Kleinere groepen kunnen bij ons terecht voor de verhuur activiteiten (MTB / FATMAX / KICKBIKE of KANO)!

Wat kost het?

Deze dagarrangement is al te boeken vanaf 8 deelnemers en kost € 17,50 per persoon. Op zoek naar meerdere activiteiten? Mail of bel ons, wij hanteren bij meerdere activiteiten altijd een interessante kortingsstaffel.

Offerte aanvragen

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right