Menu

Activiteitenpark - 2 uur

Geniet tegen een erg scherp tarief van maar liefst 4 uitdagende activiteiten op ons klimpark. U kunt een keuze maken uit maar liefst 12 verschillende activiteiten. LET OP! Bij reservering is het belangrijk dat u duidelijk uw 4 voorkeursactiviteiten aan ons doorgeeft!

LET OP! Wij zetten de begeleiding vanuit de groep actief als begeleider in op ons activiteitenpark, hou hier rekening mee in uw planning!

Canadese Kanovaren - 2 uur

Wij zitten direct aan de Regge en dat maakt Outdoor Ommen behoorlijk uniek! Geniet nu van het mooiste riviertje van Nederland in onze Canadese kano. Vaar door een ontzettend mooie omgeving, deze activiteit is volop genieten

*Kanovaren is ook erg leuk en zeer geschikt voor grote groepen, wij hebben maar liefst 20 kajaks (2 en 1 persoons) en 20 Canadese Kano's (3 persoons). Wilt u heerlijk genieten met uw groep van de erg mooie omgeving op het kleinste riviertje van Nederland? Dan is deze activiteit zeker een aanrader!

Voor wie?

Deze activiteit is geschikt bevonden voor deelnemers vanaf 8 jaar en ouder zonder fysieke of mentale beperkingen. Deze activiteit is uitdagend voor jong en oud te boeken vanaf minimaal 15 deelnemers. Deelnemers zonder zwemdiploma zijn verplicht bij wateractiviteiten een zwemvest te dragen.

LET OP! Deze activiteit is alleen te boeken voor GROEPEN VANAF 15 PERSONEN. Kleinere groepen kunnen bij ons terecht voor de verhuur activiteiten (MTB / FATMAX / KICKBIKE of KANO)!

Wat kost het?

Deze dagarrangement is al te boeken vanaf 15 deelnemers en kost € 19,50 per persoon. Op zoek naar meerdere activiteiten? Mail of bel ons, wij hanteren bij meerdere activiteiten altijd een interessante kortingsstaffel.

Offerte aanvragen

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right