Menu

MTB Verhuur

Deze activiteit is geschikt bevonden voor deelnemers vanaf 10 jaar (minimale lichaamslengte 1,40 meter) en ouder zonder fysieke of mentale beperkingen.

Wij zitten middenin het Mountainbike wahalla van Nederland, zowel beginnende als ervaren fietser kunnen bij ons goed uit de voeten, huur bij ons een MTB tegen een scherpe prijs en duik direct de MTB route op!

Wij zitten precies tussen 2 erg mooi routes. In 2 uren kunt u gemakkelijk 1 van deze routes fietsen. Fietst u met (jonge) kinderen of een minder ervaren gezelschap? Dan Adviseren wij de MTB Route Ommen. Fietst u met doorgaans volwassenen en/of ervaren fietsers? Dan vinden jullie genoeg uitdaging op de MTB Route Lemele.

MTB

Voor wie?

Het mountainbiken is geschikt bevonden voor:

  • Volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar met een lichaamslengte van minimaal 1.40 meter;
  • Volwassenen en kinderen zonder fysieke beperkingen en/of blessures.

LET OP!

Wij verhuren onze MTB's in 3 tijdsblokken op een dag. Zorg dat je op tijd komt zodat je ook daadwerkelijk 2 uur kunt fietsen! In een tijdsblok van 2 uur kunt u (gemakkelijk) 1 van de 2 mooie routes (beginners/ of gevordende) fietsen welke tegen ons Outdoorpark aanliggen!

Wat kost het?

MTB Verhuur (2 uur)   - € 22,50 euro per MTB
MTB Verhuur (DAG)    - € 32,50 euro per MTB*

*Bij dagverhuur (langer dan 2 uren) graag even een mailtje naar info@outdoorommen.nl met hierin de datum, het aantal fietsen en de framematen. Indien de fietsen nog beschikbaar zijn zorgen wij ervoor dat deze fietsen aan het begin van de dag voor jullie klaarstaan op ons Outdoorpark!

Deze verhuur is inclusief de verhuur van een fietshelm.

Offerte aanvragen

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right