Menu

Klimpark - 2 uren

Het leukste klimpark van Overijssel

Vanaf maart 2022 openen wij in Ommen een uniek klimpark. Sterker nog het kan beter een klimbeleving worden genoemd dan een klimpark! Bij ons kun je namelijk in 2 uur tijd een viertal unieke hoogte activiteiten doen. Ons klimpark bestaat uit de volgende onderdelen: een basejump & baseslide, een 3D klimwand, een Via Ferrata met zipline en ons gave hoogteparcours.

Ons klimpark is geschikt voor deelnemers zonder lichamelijke of mentale beperkingen vanaf 8 jaar en ouder. LET OP! De deelnemers dienen minimaal 1.30 meter hoog te zijn, dit in verband met de reikhoogte van de zekerkabel.

Over het klimpark 2.0

Ons Klimpark is uniek in Nederland, ik hoor u denken, dat kan iedereen zeggen! Maar wij hebben niet zomaar een klimpark gebouwd, wij willen het eerder een 'klimbeleving' noemen. In ons klimpark 2.0 kun je namelijk 4 unieke hoogte activiteiten doen, namelijk: de basejump & Slide and Jump, de 3D Klimwand, de Via Ferrata met zipline en ons gave hoogteparcours. Hieronder vinden jullie meer informatie over de verschillende activiteiten in ons klimpark!

Openingstijden

In de winterperiode zijn wij helaas gesloten vanaf 30 november t/m 15 maart.
Wij zijn elke schoolvakantie gewoon IEDERE dag geopend van 'ochtends 10.00 uur tot 18.00 uur in de avond.
In de weekenden zijn wij elke dag geopend van 10.00 uur in de ochtend tot 18.00 uur in de avond!
Groepen (groter dan 20 personen) kunnen bij ons op elk gewenst moment reserveren en krijgen altijd een aantrekkelijke korting!

Sfeerimpressie - Klimpark Ommen

Activiteitenpark - 2 uren

Voor het 2 uur durende activiteitenpark kunt u in totaliteit 4 van de bovenstaande activiteiten kiezen. Elke activiteit is geschikt voor deelnemers vanaf 8 jaar en ouder (met uitzondering van het kratstapelen, deze is voor 12 jaar en ouder) en duurt circa 30 minuten.

LET OP! Bij grote groepen (groter dan 16 deelnemers) zullen wij de begeleiding vanuit de groep actief inzetten als begeleiders van enkele activiteiten op ons activiteitenpark.

Voor wie?

Deze activiteit is geschikt bevonden voor deelnemers vanaf 8 jaar en ouder zonder fysieke of mentale beperkingen. LET OP! Deze activiteit is alleen geschikt voor deelnemers groter dan 1.30 meter!

Wat kost het?

Prijs Klimpark en Activiteitenpark (4 uren)

Basisonderwijs (10 t/m 12 jaar) - € 27,50 euro per deelnemer
Voortgezet onderwijs (12 jaar en ouder) - € 29,50 euro per deelnemer

LET OP! Deze activiteit is alleen te boeken voor groepen vanaf 20 personen!

 

Offerte aanvragen

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right