Menu

Kanovaren

Deze activiteit is geschikt bevonden voor deelnemers vanaf 1,5 jaar en ouder zonder fysieke of mentale beperkingen.

Het kanovaren is een activiteit zonder begeleiding, jullie kunnen dus heerlijk op eigen houtje op pad!

De Regge is naar onze mening toch wel het mooiste riviertje van Nederland. Je vaart bij ons heen en terug, er staat amper stroming op de Regge. Geniet van de mooie omgeving in onze Canadese Kano!

De verhuur wordt helemaal compleet geleverd dus inclusief waterdicht tonnetje en indien nodig zwemvesten voor de kinderen (wij hebben verschillende maten vanaf 1,5 jaar!)

kano regge

Voor wie?

In een Canadese kano passen maximaal 3 volwassenen (wij raden echter 2 volwassen per kano aan) of 2 volwassenen en 2 kinderen niet ouder dan 10 jaar. Kinderen zonder zwemdiploma zijn bij ons verplicht een zwemvest te dragen. Wij zitten aan het mooiste plekje van de Regge en daarom vaart u bij ons heen en terug. Er staat amper stroming dus dit is goed te doen 🙂 Het is instappen & genieten!

BEL OF MAIL VAN TEVOREN VOOR EEN RESERVERING!
Wij hebben GEEN PIN Apparaat, dus gelieve CONTANT GELD meenemen.

Wij hebben een ruim 50 Kano's / Kajaks in beheer, het kan zijn dat je even moet wachten maar ons streven is er altijd voor te zorgen dat iedereen binnen 15 minuten in een kano of kajak zit en dit lukt ook op de hele drukke / zonnige dagen! Geen zin om te wachten? Kom dan direct om 09.45 uur, dan ben je de eerste!

Wat kost het?

Canadese Kano huren (2 uur)       -      15,00 euro per kano
Canadese Kano huren (hele dag) -       25,00 euro per kano

Offerte aanvragen

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right