Menu

Kanovaren

Deze activiteit is geschikt bevonden voor deelnemers vanaf 2 jaar en ouder zonder fysieke of mentale beperkingen.

Kanovaren is geschikt voor jong en oud. Voor de jongsten zonder zwemdiploma hebben wij zwemvesten. Daarom is deze activiteit uitermate geschikt voor families en gezinnen.

Voor uw waardevolle spullen hebben wij een waterdicht tonnetje per kano of kajak voor uw ter beschikking. Bij ons vaart u zo rechtstreeks het natuurgebied in. Kom nu varen en geniet van een van de mooiste plekjes van Nederland!

U vaart bij ons heen en terug over de mooie kronkelende Regge. De Regge is een erg klein riviertje waarop amper stroming staat, dit maakt het ook prima mogelijk om heen en terug te varen. In het natuurgebied treft u meerdere 'vergezichten' en strandjes waar u eventueel kan aanmeren en zwemmen. De Regge is maximaal 1,5 meter diep dus erg geschikt en veilig voor recreatie!

kano regge

Voor wie?

Deze activiteit is geschikt bevonden voor deelnemers vanaf 2 jaar en ouder. Voor de kinderen zonder zwemdiploma hebben wij zwemvesten (reddingsvesten - lees nog veiliger dan zwemvesten!) . Tevens krijgt u een waterdicht tonnetje mee voor uw waardevolle spullen.

Wat kost het?

Canadese Kano (2 uur)        - € 17,50 per kano
Tweepersoons kajak (2 uur) - € 17,50 per kajak
Eenpersoons kajak (2 uur)    - € 12,50 per kajak

Offerte aanvragen

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right